Om Fones.se

Fones.se är en snabbt växande detaljhandelskedja för A-klassade begagnade Mobil/ surfplatta/ ipads / bärbara datorer, tillbehör och reparationstjänster.

Fones.se känner till kundtrender och gillanden! Vi erbjuder ett brett utbud av mobilmärken i bästa kvalitet till bra priser. I detta sortiment hittar du stora smarttelefonmärken varifrån kunden kan välja efter sitt val. Alla mobiler som säljs enligt EU-specifikationer och i originalskick. Alla mobiler har butiksgaranti från min 1 till max 6 månader. Du kan välja mellan ett brett utbud av tillbehör, inklusive skärmskydd, mobilskal, hörlurar, mobilhållare, kraftbanker och annat.

Medan du är inspirerad av snygga telefoner i butiken kan du också få dig att reparera mobiler av välutbildade tekniker med garanterad snabb service.

Idén för Fones.se kom från ett affärsprojekt som skulle växa på andra europeiska marknader för att erbjuda nya liknande telefoner i originaltillstånd till överkomligt pris 2017 i Danmark. Fones.se startade i Sverige från grunden och blev snabbt en succé här. Startade som ett entreprenörsprojekt, det strävar efter att expandera även i andra europeiska länder.

Fones.se har tre affärsmål som beskriver vår policy och vad kunderna kan förvänta sig av oss:

  • Kvalitet: Vi säljer hela utbudet av kvalitetsprodukter som uppfyller våra kunders förväntningar.
  • Service: Vi som företag strävar efter att ge den bästa tjänsten för att tjäna och behålla en helt nöjd kundbas.
  • Prisvärdhet: Vi strävar efter att uppnå ovannämnda mål på ett sätt som inte medför några extra kostnader för våra kunders fickor. Vi säljer produkter till priser som inte är maximerade.

Betygssystem

A +

Alla enheter av A +-klass har 6 månaders garantiperiod. Denna klass är lovad att vara felfri från slitage och i utmärkt kosmetiskt skick. Det har normalt inga märken, sprickor eller repor. Dessutom är batteritiden för varje artikel annorlunda och är i de flesta fall över 90 procent.

B +

Alla enheter av B + klass är i mycket gott skick med mycket försummbara repor eller märken. Annars är de mycket rena. De har 3 månaders garantiperiod. Normalt har de små användningsmärken men felfria från tekniska fel eller fel.

C +

Dessa telefoner är i gott allmänt skick och kan visa några repor på fram- och baksidan på grund av rutinmässig användning. De har inget tekniskt fel och vi kan säga att de används med god vård.

 

Återbetalning / ersättning / garantipolicy

  1. Om det visar sig att telefonen är icloud / google / service låst kan kunden göra anspråk på och ersätta den med annan artikel.
  2. Om telefonen har några hårdvaruproblem inom den angivna garantitiden kan kunden göra anspråk på gratis reparation eller utbyte, vilket beror på resultatet av reparationstjänsterna.
  3. Vi ger 3 månaders garanti för reparationstjänster om kunden väljer originaldelar.
  4. Kunden kan kräva full retur för helt nya produkter inom 30 dagar om förpackningen är oöppnad och åtföljs av originalkvittot.
  5. Vissa artiklar återbetalas inte och kan inte bytas ut. Fråga när du köper.
  6. Telefoner som är skadade av elektriska stötar eller vattenskador kan inte göras gällande i garantin.
  7. Återbetalningar inkluderar inte några frakt- eller hanteringskostnader.